sâmbătă, 15 octombrie 2016

O zi

De cand am vandut garsoniera viata mea a luat-o usor razna.. Sunt intr-o permanenta cursa si,desi stiu ca unele lucruri nu depind de mine, tot am tendinta sa trag de ele..de mine..
Mananc pe fuga,gatesc doar chestii care se pot face la cuptor sau cu minim de munca, pentru ca in timp ce alea se fac singure mai fac inca nshpe lucruri. Noptile mele sunt tot mai scurte si visele tot mai dubioase..
Mi-am tras de toate limitele cu putinta,le-am intins ca pe elastic si tot ce pot spera este sa nu ma plesneasca drept in fata..
Nu e prima oara in viata mea cand fac asta, sunt Capricorn care duce pana la capatul capatului tot ce si-a propus sa faca.. Dar de data asta am facut asta mult prea curand dupa ce tocmai mai fortasem niste limite cu mutatul din martie. Pentru ca,desi atunci m-am mutat in mai putin de 24 ore de la momentul deciziei..usor si roz nu a fost.

Ah..well..in contextul asta..sa ma anunte si bona ca ma lasa cu curu in balta cam cu o saptamana inainte de a fi gata apartamentul..e cam prea mult chiar si pentru mine. Dar..de schimbat nu poti schimba oamenii..nici nu ii poti face sa se tina de cuvant..asa ca.. Atunci cand am aflat mi s-a facut atat de lehamite si atat de dezamagita am fost cum nu pot spune. Habar nu am ce voi face cu Andrei in saptamana aia. El va incepe gradinita la una de langa noua casa..asadar cand ne mutam. Nu,nu imi propun sa trag si mai si de mine si sa il duc acolo de unde stau acum..caci acolo e sud..iar eu stau si lucrez fix in nord..
Nici macar nu caut -acum- o solutie. O sa imi vina vreo idee la momentul ala..caci sunt,totusi,fata desteapta 😀. Doar foarte..dar foarte obosita.

...
Ma cam vait in ultima vreme..nu??
Mda..cred ca seara asta nu e cea mai buna a mea..
Am umblat pana la 16  (dar macar cu folos!), de la 17 am stat cu A si cu inca un pusti..amandoi atomici,amandoi nedormiti.. Am stat doar vreo doua ore, dar a fost destul pentru o zi ca asta..

Asa ca..acum ca e liniste in casa si juniorul doarme rapus...mai aberez putin pe aici apoi ma duc sa imi bag muzica la maxim in casti. Sa imi iau drogul care va sa zica...


2 comentarii:

  1. Văicăritul e bun, să ştii, nu trebuie să te simţi vinovată pentru asta. Mai dai şi tu afară din supărări.

    RăspundețiȘtergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉