marți, 25 august 2015

memorabile

Ne jucam cu masinutele. El este cu Bucsa in mana, eu il am pe Bernoulli. (cine nu stie cine-s astia, sa-nvete!:P). Undeva, pe jos, circula si Queen cu Sally. Bernouli (prin mine) decide sa o imbratiseze pe Sally.
Andrei:
-Nu, Bernoulli, nu o imbratisa pe Sally. Ea este iubita lui Queen, asa ca nu vrea sa se imbratiseze si sa pupe cu altcineva. Las-o in pace!Ne plimbam pe strazi. Am fost la gara, am vazut trenuri, am urcat intr-unul (prima oara), am vizitat Billa de pe peron..se facuse tarziu, asa ca am zis sa luam un autobuz. Masinista de felul meu..nu prea stiu ce autobuz sa iau. Parca 178 imi suna cunsocut, sigur l-am vazut trecand pe la noi..asa ca ne urcam in el. Desigur..nu opreste unde credeam eu, asa ca ajungem pe langa Cismigiu.. Andrei spunea ca am trecut de casa..eu ii spun ca am observat si-i explci ca am gresit, asta e, ne intoarcem si noi pe jos..
-Nu-i nimic, mami, eu chiar imi doream sa facem o plimbare impreuna prin aceste minunate zone. (??!!)
Apoi..dupa o vreme..in timp ce mergeam noi de mana...
-si cand va veni toamna, mami, trebuie sa mergem sa ne plimbam...Sa ne plimbam picioarele prin frunzele uscate si frumos colorate...sa admiram cum cad frunzele din copaci...cum bate vantul...

(... :))da, romantic drag, o sa ne plimbam si atunci!!:))...)


Nenumarate povesti. Inventate. Imaginate. Cu masina pe care-o are el, undeva, in alt oras...cu fratele lui mai mic pe care l-a ajutat sa faca nu stiu ce...cu versiorul lui care e in Valcea si la care se duce in vizita.. Cine-l aude ar putea sa creada ca are si frate mai mic si verisor si masina in alt oras... Dar cea mai tare dintre toate a fost intr-o seara..inainte de-a adormi...se ridica el in fund si-mi spune (din senin!)
-Mami, stii de ce am venit eu asa tarziu?
-???!!!??? (in casa? din parc? cu bona? tarziu cum?) Unde, Andrei, a venit tarziu?
-La tine si la tati. Stii de ce am venit eu asa tarziu?
-Nu, nu stiu. De ce?
-Pentru ca, pana sa vin, am stat cu bunica mea din Valcea ca avea nevoie sa facem ceva impreuna. Si cand am treminat am spus acum ma duc la mami si la tati.

(Stiti cum e sa auzi asta?? Sa auzi asta atunci cand crezi cu tarie ca acest copil, venit imediat dupa moartea Mamei mele, a fost cumva..trimis pt ca a pus ea o vorba buna la Cineva acolo Sus??!! Well...mi-a cazut capul pe jos..am ramas muta si am simtit ca ochii mei varsa apa...Si l-am pupat si i-am zis, IAR, ce fericita sunt ca e baietelul meu si ca sunt mamica lui..)


Discutand despre bunicile lui, care nu mai sunt...momentan nu stiu ce altceva sa-i spun in afara de faptul ca NU mai sunt pe Pamant, ca sunt la Doamne-Doamne, in Cer...
-Eu o sa ma duc si eu pana la ele, acolo, la Cer. Dupa nori (era seara si erau nori multi pe cer..0
-??!!???$%$%^???!!! Andrei, nu prea putem merge pana la ele...
-Ba da, o sa fac asa: iau un avioooon, ma urc, trec de norii astia mari si pufosi si..gata, ajung la ele! Le zic ceva si vin inapoi!!!

(@#@$%^%&????!!!!)


Si, ca sa nu credeti ca toate sunt asa profunde...
In parc...il apuca si anume cheful de treaba number 2...ok..face, adunam ca la catei -in punga..Il ajut, ma straduiesc sa-l tin intr-o pozitie confortabila..Bon. Se incheie. Aruncam punga, stergem mainile, iar el imi spune fericit:
-Multumesc, mami, ca m-ai ajutat si m-ai tinut tu ca sa nu cad in boscheti.
Si..dupa 1 minut..
-Cand o sa fiu mare o sa te tin si eu pe tine asa ca sa faci kk in parc.

(oh, Doamne, sper sa nu fie cazul!!!!! :P)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉