duminică, 17 iunie 2012

16.06.2012

Andrei Stefan are 6luni si 13 zile. De cand s-a nascut vreau sa scriu pe blog, abia acum o fac. N-o s-o fac des, caci nu stau mai deloc pe net, dar sigur o voi face macar pentru lucrurile importante. Desi…totul este important la ce face el, recunosc :) )
Are doi dinti jos- iesiti de acum 3 saptamani- cu care musca bine-de-tot si rade cand musca. :) Gingii inflamate, care anunta iesirea altor dintisori-sus.
Scoate chiote-care incep sa semene a cuvinte articulate- pe limba lui, desigur. Rade in hohote-uneori.
Mananca cu maaaaaare placere mar si banana-dimineata; cu mai putina placere-piureutul de legume de la pranz. E normal..abia a facut cunostinta cu el de vreo saptamana…:)
E un copil vesel, rade mult-cu sau fara sunet:). Are o privire speciala, are niste ochi speciali! Si n-o spunem doar noi, care-i suntem parinti, o spun si ceilalti. Uneori pare ceea ce se poate numi “Copil mare”. Am senzatia ca intelege mult mai mult decat credem noi. Uneori, cand sta si se uita fix la noi, am senzatia ca ne spune ceva soi noi suntem fraieri ca nu pricepem ce!
Ieri, in parc, o copila de 6 ani s-a oprit sa se minuneze de “bebe”le meu:). A spus de cateva ori “oh, ce bebe dragut!!!”, dar cel mai mult mi-a placut cand a zis “are niste ochi foarte frumosi!”- pentru ca stiam ca este vorba de felul in care priveste piticul!
Intinde manutele sa fie luat in brate, intinde manutele sa prinda tot ce-i in jur.. De curand intinde manutele si catre bebelanii de varsta lui sau catre copiii mai maricei, in parc.Si rade la ei, cu cei doi dintisori minusculi ai lui!
Azi am stat vreo 40 minute la un loc de joaca, iar el s-a uitat (nemiscat aproape) la copiii mai mari, care se dadeau in leagane, balansoare, ori pe topogane.. Am avut senzatia ca ar vrea si el..ca abia asteapta…si am zambit mult! Momentan in parc inca-mi doarme, iar eu chiar apuc sa citesc. Cred ca sunt printre putinele mamici care, la 3 luni ale copilului, deja citisera o carte. Acu’ sunt la a doua, pana o incepe sa mearga mai termin una:)). Apoi nici nu mai vreau sa citesc, caci n-as rata pentru nimic in lume ce va face-cand va merge.
Mi-a schimbat viata. In bine.
Astazi nu mi-as putea-o imagina altfel decat asa cum este.
Desi n-am fost nicicand genul de femeie lesinata dupa bebelani, azi lesin dupa al meu. Imi mai plac vreo 3-4 in afara de-al meu. Nu multi, caci maternitatea nu m-a schimbat major:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉