miercuri, 11 noiembrie 2015

Sa dam o fuga pana-n Sinaia, zic!

Dupa o luna intreaga de viroze si virozute, bacterii si bacteriute, otita, tuse, muci, febra si nici nu mai vreau sa imi amintesc cate si mai cate...plecam la muuunte!!! Plecarea asta era stabilita din vara, am scurtat putin perioada...Drept e ca, in prag de cedare nervoasa, eram cat pe ce sa renunt de tot la ea, daca medicii care-l urmaresc pe Andrei nu m-ar fi incurajat sa plecam. Conform principiului "scoateti-l din mediul acestui oras, poate s-a alergizat la ceva, ar fi o idee buna daca ati avea o iesire la munte cu el.". Oh,da? Perfect!
Si cum s-au si aliniat astrele :) si am reusit sa finalizez si cu schimbarea masinii...si cum masina cea noua se cere incercata si pe drumurile din afara orasului....si cum prin decembrie (mai exact fix de ziua lui Andrei) am procesul in care sigur voi pierde carnetul-deci trebuie sa profit de perioada in care-l mai am:)....si cum si copilul abia astepta sa mergem la Sinaia..oh,well,exact asta vom face! Nu te poti opune sortii, nu-i asa? :)) Mai ales ca matsuica Diana ne asteapta acolo de duminica:)))

Are sens sa va spun ca abia astept??? Ca deja mi-am printat ce avem de vizitat prin Sinaia??
Desigur primul pe lista este Muzeul Trenuletelor! Ia uitati ce-o sa vedem
El nu stie inca, dar eu topai de fericire...:)

Mai bagam si-o telegondola sau telecabina...Mai ma gandesc daca sa vizitam si Pelesul, caci inca mi se pare prea "necopt" pentru genul acesta de vizite...Desigur parcul din Sianaia, unde asta vara a bazait pt ca era super coada la trambuline (Probabil acum nu mai sunt trambulinele, iar daca mai sunt sper ca nu e coada aia...oricum de data asta avem timp, nu ca in vara..).. Si plimbari..si aer curat...si sporovait..si...aaa..v-am mai zis ca abia astept??!!!:))))

Ah, da, pana atunci am bagaj de facut, dar presimt ca-n maxim 1/2 ora o sa-l fac (la noapte, cel mai probabil). Vreme buna sa fie. Dupa sanatate (care-i pe primul loc) si vremea e importanta..Si drum bun pentru ea ...

...si, implicit, pentru noi! :)

Ne auzim cu impresii dupa..:)

2 comentarii:

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉