luni, 9 februarie 2015

de neuitat

Prima reala si mare simpatie fata de o fata. La 3 ani si 2 luni. Cred ca merge cu atata drag la gradi si datorita domnisoarei blonde, colega de grupa. I se lumineaza fata cand vorbeste despre ea:)) Si, da, a spus ca o place mai mult decat il place pe Fulger McQueen. Normal nu? Masinile..ca la orice barbat..trec usor usor pe planul doi...:))

M-am hotarat sa fiu mai rezervata in a scrie aici tot ceea ce-mi spune. Unele trebuie sa ramana secretele noastre, asa e frumos fata de el, este un baietel de-acum...si ma gandeam ca mie nu mi-ar conveni sa spun cuiva ceva si imediat sa apara pe wall pe FB sau pe-un blog...
Asta nu inseamna ca nu mai scriu aici, doar ca ..UNELE lucruri raman doar ale noastre si ale celor cu care ne vedem si carora copilul doreste sa le spuna el acele lucruri:)



2 comentarii:

  1. Prima indragosteala de copil! :) Eu mai am cativa ani pana sa trec prin etapa asta, dar abia astept sa il vad si in ipostaza asta. Tare sunt dragalasi prichindeii!
    Iti inteleg decizia de a pastra cateva secrete cu Andrei, dar sper ca ne vei mai bucura si pe noi cu dialogurile dintre voi, macar din cand in cand. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa...sigur ca voi mai scrie din dialogurile-intampalrile noastre:)
      Rezerva la unele dintre ele vine din faptul ca sunt persoane care ma citesc si, cand ne intalnim, incep sa-i spuna lui ce stiu despre el..uneori el nu pare incantat. Asa ca vreau sa evit un disconfort al lui..de aceea mai tin si doar pt noi:)

      Lumea e mica..am aflat asta la vestiarul gradinitei cand o mamica ce-si imbraca fetita mi-a zis ca ne-a recunoscut si ca ea imi citeste blogul ... In prima faza m-am simtit magulita, apoi am avut un sentiment ciudat..caci mi-am dat seama ca ma/il cam expun...

      Ștergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉