marți, 17 decembrie 2013

scurte-scurte-scurte rau...

3 momente de mandrie maxima pentru copilul detinut! 

- De dimineata am fost sa-i ia sange. La Medsana. A fost un erou! Am intrat toti 3 la recoltare, a plans nitel (mai degraba marait, de fapt) cand l-a intepat, apoi a mai marait (nu plans!) si a tot spus gata-gata...a matis..acasa... Pana au terminat alea cu cele 3 eprubete!! Eu una am imbatranit vreo 10 ani, plus ca mi se parea ca nu se mai umplu cele 3 eprubete!!! :( Nici Andrei Sr nu arata foarte bine, avea o fata cam lunga:). Concluzia: copil erou, parinti cu neuroni minus, cele mai lungi..??..minute din viata noastra. (copilul recita, printre maraieli si gata-uri, marcile de masini preferate, ce-si doreste de la Mos, etc,etc...)

- Aseara cu cartea cu litere si cifre. La litera q- o specie de nu's ce papagal. Il arata si spune...
Puiul manica pane (puiul mananca paine) si apoi ridica niste ochi super sclipiciosi si fericiti spre mine .... Bai, m-am topit toata. Toata!!! La cateva secunde ajunge la k- unde era desenat un kiwi si "Adei manaca kiui". A doua topeala instant.

- Inainte de somn. N-avea chef de Degetica, desi aia mergea acolo, ca fond sonor..Ma pune sa-i cant. Cere clar ce sa-i cant, imi da instructiuni exacte. Din fericire in 99% dintre cazuri le inteleg. Apoi:
 - mani nuuu canta
- sa nu mai cant?
- nuuu..poete!
- sa-ti spun poveste?
- daaaa
- bine, mami. a fost odata un baietel care se numea Andreiiii....si care iubea mult joaca
- A nip! (la nisip) 
- daaaa...joaca la nisip
- masina, thomas (v-am zis ca e de-o pelticenie adorabila??!!! va imaginati cum suna cuvantul masina??)
- da, Andrei se juca cu masina si cu thomas, la nisip... Si cum se juca el la nisip cine crezi ca a venit la el ca sa se joace cu el?
- tetitzaaa
- da, a venit o fetitza... si Andrei s-a bucurat cand a venit fetita si s-a jucat impreuna cu ea cu masinutele si cu trenul...
- galeata, patata...
- asa, da, si cu galeata si cu lopata...
- etc,etc,etc,etc...Cert este ca am inventat IMPREUNA o poveste. Mi-a placut! :)

That's all for the moment!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

10 August 2018.

Acum doi ani am intrat prima oara in apartamentul acesta. Ma uitam zilele trecute pe pozele vazute in anuntul de pe un site de imobiliare, i...