marți, 30 aprilie 2013

Aoleu, vine Pastele!!!

...si noi n-am cumparat de niciunele si casa e cu fundu-n sus (nu chiar, dar vreau sa zic ca n-am facut ceea ce se numeste curatenie de Paste).
Asa ca...maine si poimaine (cand imi iau zi libera) o sa profit de prezenta bonei si-o sa bag tare... Geamuri, faianta, gresia...astea ma astepta cel mai nerabdatoare...caci pe ele nu le-am mai atins de nshpe luni... (bine, da, am mai dat noi cu cate-un mop sau am mai sters cate-un geam, dar ...nu curatenie din aia pe bune...)
In timp ce scriu...realizez ceva ce stiam deja, dar uitasem: sunt usor maniaca cu curatenia. Dar, recunsoc, am citit eu undeva (cine mai stie unde..? :) ) ca in loc sa lustruiesti parchetul mai bine iti petreci timp cu copilul, ca el are nevoie de tine-mama, de tine -tata; nu de parchet/geamuri/faianta in care sa-si oglindeasca mutrita. :) Asa ca...am aplicat.
Acuma, nah, nu va imaginati ca nu am mai facut curat never ...dar ne-am rezumat la pus aspirator (asta-i domeniul lui Andrei) si dat cu o carpa pe jos...adica chestii care nu-ti iau chiar juma' de zi. Si, evident, asta nu in fiecare zi ca nu suntem shushu:)

So..revenind...vine Pastele, sarbatoarea cea mai draga sufletului meu... 

Copilul a dat ceva semne de mucosenie, este pe trecute, din fericire altceva n-a facut...doar apa aia care i-a curs vreo doua zile din nas... Altfel, este bine merci, vesel, vorbaret, alergaret.. Isi vede de iesirile lui -dimineata cu bona-in Cismigiu (in general); dupa masa cu noi- in Parcul Operei. Am ajuns sa venim in casa catre 20 seara, ca-i prea misto sa stam p-acasa. 
Baleste maxim...in continuare. Chestie pe care noi, parintii, n-o mai intelegem. Am acceptat-o ca pe un dat, cata vreme ii ieseau dintii, dar ...frate!!!!...i-au iesit si caninii si maselele de dupa...si...degeaba! Tot baleste. Rau. Si cand spun rau inseamna ca nu putem sa iesim fara baveta din aia impermeabila, ca s-ar uda tricoul in 5 minute. So...suntem baietel, dar purtam baveta de bebelus..caci n-avem de-ales.
Cautam ..suntem deschisi la solutii/idei/etc...so...daca aveti vreuna, share it, please! :)

La munci...nebunie.. Preiau in spume noul meu job, sunt usor cheauna, dar..mai e loc :)

Cam asta e de pe la noi, pe scurt...
Dupa cum vedeti, n-am mari adancimi de ganduri, nici introspectii, nici chestii prea importante..
Dar am zis sa va mai scriu si voua cate-o vorba-doua...sa nu uitati ca existam...
Mai ales ca vin 2 zile libere..adica de munca..asa ca..nu o sa mai dau pe aici pana vineri. Dar de urat toate cele vi le urez vineri. Ca mai trec :)
Hai, pa!

2 comentarii:

  1. Ce bine ma simt cind vad ca nu-s singura/ultima :)
    Eu nici macar mincare in frigider nu mai am, ca sa nu mai zic de curatenie si alte alea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intre timp am facut curatentie (asa se explica absenta mea de pe net)- cate ceva de papa am cumparat... Oua si cozonac si drob, tot in baza sora-mii sunt :)

    RăspundețiȘtergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉