joi, 20 septembrie 2018

Super Blog 2018. Toamna se numara..articolele :)

Stiti ce face o femeie echilibrata cand abia are timp sa respire?
Da,da, da...se mai baga intr-o activitate.  Ca sa-si testeze limitele :)))


Asadar, ma inscriu in Super Blog, la editia aniversara 10 ani. 


Ce e cu SuperBlog? Pai: 

"Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, având drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri.
Competiția numără 16 ediții încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, peste 2600 de participanți și s-au scris peste 31.000 de articole."

Pe 1 septembrie au inceput inscrierile, pe 1 octombrie incepe competitia ...care tine pana in decembrie 2018.
Tot felul de sponsori, tot felul de probe, plus o gasca de oameni misto (unii mai vechi, unii mai noi), cu un grup pe FB. 
Asadar...sa ne cititm cu bine. :)


4 comentarii:

  1. Bine ai venit in SuperBlog - editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes si sa gasesti inspiratie pentru toate subiectele/toti sponsorii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam', am nevoie. La cat de rupta de oboseala sunt..si inca neacomodata cu noul program (muuult mai matinal, prea matinal, extrem, de matinal :P), sper sa scriu macar o parte dintre articole..

      Ștergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉