miercuri, 3 octombrie 2018

Realizarile zilei

Am reusit.
Azi.

1. Am reusit, de dimineata, sa opresc alarma, crezand ca ii dau doar o biata amanare, astfel ca am deschis ochii la ora 7.30. Ocazie cu care am aflat cum poti face cafea, dus, senvisuri copil, bea cafea, trezit copil, pregatit mic dejun copil, imbracat (el pe el, tu pe tine) in 25 minute. Adica nu a intarziat la scoala din cauza maica-sii, care se trezeste infiorator de greu dimineata.

Morala: telefonul nu se tine langa pat. Se tine cat mai departe, daca se poate drumul pana la el sa fie presarat cu obstacole de care sa ma lovesc, intep, whatever. Astfel incat cand ajung langa el sa fiu destul de treaza incat sa nu imi mai treaca prin cap sa ii dau amanare.

2. Am reusit sa aflu ca INCA mai am rau de..microbuz.

Urcata in microbuzul care ma ducea de la job catre Piata Victoriei (long story short: firma asigura acest fel de transport) am nimerit un sofer ce m-a facut sa imi aduc aminte toate suferintele din Dacia copilariei. A condus baiatul asta, pe ritm de rock (asta asculta, dar de muzica nu ma plang) intr-un mare fel. Viraje bruste, frane bruste, porniri de pe loc smucite. Daca nu ma tineam de scaunul din fata aveam sanse mari sa pic pe culoarul dintre randurile de scaune.
Nu, frica nu mi-a fost, dar ce stomac ghem aveam camd m-am dat jos!!! 😁

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉