luni, 16 octombrie 2017

Un weekend de 9 zile, Plaiul Cornului, dureri de cap..

Asa i-a zis Andrei acestei pauze de gradinita. Caci 5 si cu 4 (adica doua weekenduri) dupa cum a adunat el rapid, fac fix 9. Sigur, motivul n-a fost unul foarte fericit, adica, nah, o otita..
Dar am profitat de medical si am fugit cu copilul la "tara de la munte",  Plaiul Cornului.. de care va mai povesteam si-n alte dati. Nu am stat toate cele 9 zile, dar o parte dintre ele acolo le-am petrecut..

Eu, care nu-s deloc fan munte, pot spune ca m-au topit culorile padurilor toamna. Frumusete pura, liniste cat cuprinde, aerul respirabil, soare, temperaturi de stat in tricou.. Plimbari, mici trasee..ah, da, am facut o febra musculara la gambe cum n-am avut never cu tot mersul meu la sala....

Azi, inapoi la birou, greu-greu, dupa 9 zile de pauza, dar si cu forte proaspete si cu chef de munca. Ceea ce..hm..e mare lucru. :))

Daca nu m-ar teroriza (si vorbesc f serios si fara sa exagerez cand folosesc termenul!) o durere crancena de cap din motive de sinuzita activata (cum am ajuns inapoi in Bucuresti...), ar fi o zi misto, chiar luni fiind.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

10 August 2018.

Acum doi ani am intrat prima oara in apartamentul acesta. Ma uitam zilele trecute pe pozele vazute in anuntul de pe un site de imobiliare, i...