vineri, 15 mai 2015

Inapoi dupa 3 luni...

S-au adunat panze de paianjen pe blogul meu..Ba chiar, recunsoc, am fost tentata sa nu le mai curat deloc..sa-l las asa..sa revin la el cine stie cand, abordand cu totul si cu totul subiecte fata de cel de pana acum. Nu am avut timp sa scriu, apoi si cand prindeam putin timp nu mi-a ars sa scriu despre toate cele intamplate. Nici acum nu-mi arde, de aceea nici nu voi scrie despre ce am patit noi. Cine ne cunoaste stie, cine doar ne citeste va trebui (cel putin momentan) sa se multumeasca doar cu rezumatul. Iar rezumatul suna asa:
-din martie pana in ziua de azi am avut aprox 50 de zile de medical.
-2 spitalizari, una in privat de 5 zile, alta la Fundeni de 8.
-Andrei este "scos din sistem"- iar daca nu e clar ce-nseamna asta, va spun ca avem (iar!) bona. Gradinita este in strandby.
-cu bona a fost iarasi mare "distractie". Suntem la a treia, pare sa fie ok acum.

In conditiile date, credeti-ma ca numai de bloguiala nu mi-a ars. Au fost zile, saptamani, luni grele. Pline de intrebari al caror raspuns nu-l avem nici pana-n ziua de azi foarte clar (la unele dintre ele). Emotii, revolta, frici, frustrare, plans, enervare, nopti nedormite pe motiv de ganduri care vin in stoluri, medicatii, efecte secundare, iar plans, iar intrebari, iar..iar..

Dar au fost si zile state impreuna in intregime cum nu mai statusem de cand eram acasa in concediu postnatal. Si asta a fost partea buna.

Andrei..Multe spune. Multe face. Iar eu...la cei 3 ani si 5 luni ale lui..am (inca!) momente in care ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca baietelul acesta care incet-incet nici nu mai poceste cuvintele, care rade mult, care-i super sugubat si glumet, care numara pana peste 100 in romana si-n engleza, care canta mult, care vrea mereu "carte-carte..carte cu activitati..carte de citit...carte-carte.." (si le cere cantand si cautand prin casa, pt ca s-a prins ca le avem ascunse prin divesre locuri..), care stie vocalele si consoanele, care citeste numerele de la masini si -daca au vocala la mijloc- citeste apoi cuvintele, care..care..care...este bebele nascut de mine!!:)
Mi-as fi imaginat eu acum 5 ani asa ceva? NU. NICI GAND. Dar ce misto e intamplarea asta, care e viata mea actuala si pe care nu mi-as fi imaginat-o niciodata asa!

3 comentarii:

  1. Nu-mi dau seama cine a fost cu problemele, tu sau Andrei, dar indiferent, va doresc sanatate! Welcome back!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim. :)
      El. Sindrom nefrotic poststreptococic.. De aceea nu mai mergem la gradi, momentan...Are interzis la colectivitate caci avem -inca..- medicatie a carui efect secundar (printre altele) este scaderea imunitatii... Din fericire in cateva saptamani scapam de tratament.

      Ștergere
  2. Multa sanatate micului cantaret vesel! Cand Iulia e bolnava eu nu mai sunt eu:D!

    RăspundețiȘtergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉