luni, 26 ianuarie 2015

Humanitas Kretzulescu

Va mai spuneam pe aici si prin alte articolase ca Andrei e fan Humanitas Kretzulescu. Librarii, in general, aceasta in particular, pt ca are spatiu cu masuta si scaune la care sta si "citeste" carti. Sambata ploaia aia nashpa rau ne-a facut sa nu putem merge in parcuri, asa cum spusesem ca vom face...asa ca ne-a trimis la Humanitas. De prin vara, cand ama juns prima oara, stand la casa sa achit ce luasem, Andrei a observat ca e o guma de mestecat lipita sub tejgeheua de la casa.

Sambata seara, dupa ce-am citit, colindat printre carti..am mers sa platim ce alesese. La casa, vocea de Andrei se aude de sub tejghea:
-Mami, guma aia tot aici este. Si este si mai murdara!(cand o descoperise incerca s-o..desprinda, asa ca replica mea a fost "Andrei, las-o, te rog, acolo, este plina de microbi, uite, le spunem doamnelor ca este acolo si o s-o ia dea-colo". Ceea ce am si facut....)
Vanzatoarele au facut niste mecle ??!!???
-Aveti o guma de mestecat lipita sub tejghea!
-Ah, noi nu vedem acolo...zic ele dumirite acum. Noi stam doar aici si nu e la nivelul nostru locul acela.
-Este la nivelul lui, a vazut-o din vara si v-am spus si atunci.
Liniste. Mi se cere sa introduc pin-ul.
Copilul insista
-E si mai murdara!
Ele nimic...
Am plecat. Sigur acolo o s-o gasim si peste nshpe luni...ani...Ba chiar cred ca, peste sute de ani daca va mai exista tejgheaua aia...Caci nu cred ca o s-o desprinda cineva de-acolo.

Acuma..ca vanzatoarele nu se obosesc sa anunte pe cineva..asta mi-e clar. (in niciun caz n-o s-o ia ele de-acolo, nu?!). Dar ..ca ma intreb si eu..cine colinda Humanitasul..caci totusi ma gandeam ca nu oricine merge la librarie sa-si ia carti..si, nu stiu de ce, in naivitatea mea..ma gandeam ca un cititor de carti nu isi lipeste guma sub tejghea...
Ok, am dreptul sa ma mint si sa raman naiva si o sa-mi spun ca vreun copil..poate unul mai mare care mesteca guma..a lipit-o acolo. Acum..nu stim exact cat de mare era copilul. Poate avea 30..40...de ani, nu? Pana la urma toti ramanem copii..nu?!?!

Daca ajungeti..va rog sa verificati si sa vedeti daca e acolo. La casa. Vis a vis de raftul cu ceaiuri si cesti si ceainice.. Sub tejghea...

Noi sa fim sanatosi!!! :))

4 comentarii:

  1. Minunat! Io as fi insfacat o manusa de menaj si un cutit si as fi razuit-o de acolo in prezenta copilului! (Vreau sa spun, daca eram vanzatoare, ca doar ca si client nu ma deplasez cu manusi de menaj sau cutite in poseta). Cred ca asta ar fi facut o super impresie asupra tuturor clientilor, nu doar asupra copilului. Iar ca mestecator de guma: nu-mi pot imagina nimic mai scarbos decat sa o lipesc pe sub vreo tejghea/scaun etc. Exista destule cosuri de gunoi (cel putin pe unde ma deplasez eu), de obicei am la mine servetele care pot fi folosite la impachetat guma, daca nu o pot arunca in alta parte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca eu cred ca data viitoare o sa ma duc eu inarmata cu ceva de curatat mizeria aia de-acolo. E scarboasa de-a dreptu' si numai ideea ca fi-miu o s-o tot caute/studieze imi face stomacul punga:))

    Eee...am mai avut si prin autobuze surpriza asta (tot cu copilul, fara el nu circul cu autobuz). Era frumos modelata lipita pe..geam:)). Tot A a vazut-o si mi-a zis ca-i plastilina. Nu era.
    Si intr-o clinica de sanatate privata, pe sub canapeaua pe care stateam... Atunci a fost dramatic, caci s-a lipit cu mana de ea..curatam copilul si icneam (eu sunt cam scarboasa de felul meu..).
    Cred ca e un mestecator de guma pe ale carui urme suntem noi:))La un moment dat sper sa-l prindem!! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim pentru semnalarea acestui incident și ne pare foarte rău că a avut loc într-una din cele mai frumoase și apreciate librării Humanitas, cea de pe Calea Victoriei 45. Sigur că există o firmă de curățenie care răspunde de această librărie și sigur că librarii, atunci când un client a semnalat problema, trebuiau să remedieze imediat problema.
    Ne-ar ajuta mult dacă ne-ați putea comunica ziua în care s-a întâmplat incidentul, pentru a putea stabili într-o comisie de anchetă internă cine este responsabil. Vă asigurăm că acest incident nu se va mai repeta în librăriile noastre și din nou, ne cerem scuze pentru incident.

    Bogdan Baciu, coordonator Marketing și PR Librăriile Humanitas - bogdan.baciu@humanitas.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca ati aflat si dumneavoastra, desi cred ca una dintre cele doua doamne/domnisoare de la casa puteau rezolva rapid si fara intreventia Dumneavoastra. Macar acum(ianuarie 2015) daca in iulie 2014 nu s-a intamplat nimic... Ziua exacta: 25 ianuarie, duminica, ora aprox 18.

    Din pacate cei care cauzeaza astfel de intamplari..sunt pe toate drumurile, iar asta n-o putem controla nici Dvs nici eu..

    Multumesc si eu pentru promptitudine. In numele meu si al celor care vin la librarii pentru placerea lecturii, nu pentru a-si lipi gumele pe unde apuca! :)

    RăspundețiȘtergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉