vineri, 10 octombrie 2014

Rasul lui

Ma gandeam...cine ne stie, de fapt cine il stie pe Andrei, stie cat de vesel poate sa fie. L-ati vazut in poze, iar cand l-ati vazut in realitate v-ati convins ca pozele nu-s facute vananad momentele lui de veselie, caci rar il poti prinde altfel decat hliziandu-se.
Dar ce mi s-a parut intotdeauna minunat a fost felul in care suna acest ras, un ras din ala de bebe pe tonalitati care vin din adanc, create de altceva decat de corzile vocale. Rasul ala cu hohote si sughituri si cascade si clopotei si ...si... Si, pe langa sunetele astea, adaug si o fata care rade deodata cu gura. Andrei nu rade doar cu gura. Rade cu ochii si cu toata fata.
Iar de cand a mai crescut, intai de toate ii rad ochii si apoi izbucneste si sunetul. Sunetele. Toate. Cum va spuneam, in cascada.
Mor dupa rasul asta. Si, Doamne, ce usor este de starnit. Cel mai usor din lume!

2 comentarii:

  1. Asa de cuceritor este rasul de copil! Este sunetul meu preferat, iar fiecare ras ma molipseste si imi aduce imediat o avalansa de bucurie. Cred ca mamele cu copii zambareti sunt niste norocoase, pentru ca rasul lor parca ne alunga orice suparare. Sper sa ii vedem mereu doar asa, zambareti si plini de veselie!
    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoria spune ca orice copil ar tb sa fie vesel la varsta asta. Si ca..lipsa zambetelor si rasului..sunt semne ca acolo e ceva in neregula..Nu stiu daca e chiar asa..dar imi place sa cred ca al nostru este happy:) Carei mame nu-i place sa il stie asa?:)

      Ștergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉