miercuri, 12 martie 2014

O dimineata

Dupa o noapte cam agitata a lui Andrei (intre 4.30 si 6.30 a fost mai mult treaz decat dormind)..a avut ceva..numa' nu a stiut el sa spuna prea bine ce l-a suparat..) iata ca dimineata asta mi-a adus doua vesti bune. De care chiar aveam nevoie caci ma simt de parca a trecut un tren peste mine. Dus-intors... De cateva ori... Daca mai pun la socoteala si soarele asta frumos de-afara..chiar pot spune ca e un inceput super fain de zi! :)
Asadar...cele doua vesti bune:
No1. Am avut multe-multe vizualizari ieri. In cateva ore- aproape 300 de oameni s-au perindat pe la mine-noi. Pentru bloguletul meu fara pretentii de-a fi altceva decat un minijurnal al copilariei lui Andrei. Asadar multumesc celor care ne viziteaza, care ne urmaresc pe FB, care ne citesc cu placere. 
No 2. Ieri m-am inscris (printr-un comentariu la o postarea de pe blogul Bogdanei) la un concurs. Si..incredibil, dar adevarat...am castigaaaat!! Ce am castigat? Niste produse speciale si foooarte misto de la MaNa. Nu sunt o jucatoare, de felul meu... Nu inscriu coduri prin sms sau pe siteuri, nu depun taloane la tombole...nu..nu... De ce? Pai..pentru ca nu prea mizez pe propriul meu noroc...Dra mi-au facut tare -tare cu ochiul produsele si iacata-ma castigatoare. Cu aceasta ocazie promit sa ma mai inscriu si la altele..cine stie...:)


Cam asa a fost dimineata mea...Sper ca si voi ati avut ceva zambete dimineata asta.

2 comentarii:

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉