joi, 20 martie 2014

Crampeie de conversatii

Aio-aio..sutem pitisi misto...avem gagisi (da, gagici!) si baba, babilim balba cu puma alba, babilim ca tati...

Cantand prin casa: Motanul-golanul, sta pe lada gunoi, miauuuuu, motan cat un pisoi...pampamparampam...

Privind siglele masinilor: la  Mazda- seamana cu o pasare; Skoda - seamana cu o minge; Honda- seamana cu un lighean; Merzan- seamana cu steluta; Peugeot- seama...ete un leu!! 

La masa- isi indesa prea mult in gura. Hai, mai, mami, nu mai baga asa mult in gura, haplea mic". "Adei haplea mic, mami haplea mare!" (Oh, Doamne, si nici macar n-a gresit..:P )

Nu avea chef sa mearga la spalat pe maini, asa ca-l ia Andrei pe-un umar...pe sus.. De pe umarul lui se aude o vaicareala lunga " A luuuuaaat baiatul!!!!!"

Dupa baie, are loc in fiecare seara exercitiul de admiratie: in timp ce este tinut in brate de tatal lui, se admira in oglinda din baie: isi zambeste... isi face tot felul de semne el lui insusi...isi face cu ochiul...Un Narcis mic! :) ... "iti place de tine?" "daaa...fumoooos Adei!"

Un nene ieri se pregatea sa-si incalece motocicleta. A pornit-o, s-a aprins si-un bec, baraia aia toata..si-a pus casca, dar tot amana... Andrei astepta cuminte sa plece nenea. Dar nenea nu mai pleca. Sta ce sta si apoi " Haide pleac-odata,pleacaaaaa!!" (bine c-avea casca, sper ca nu s-a auzit)

Asteptam autobuzul, caci a devenit fan al plimbarilor cu el. Asa ca il luam o statie si apoi ne intoarcem pana in parc, pe jos. "Asteptam,885 (nu, nu asta e nr real, dar are si 8 si 5..). Un bus gol, Nu plin. Fala oameni." Se uita in directia de unde ar tb sa vina "Hai busule gol, vino lepede!!"

Aseara, ascultam muzica si Andrei(tatal) a inceput sa danseze. Andrei(fiul) incepe si el, razand, sa se bataie...ma ia si ma ridica si pe mine..si da-i si danseaza in trei.. Dupa care, cu chiuituri alerga de la unul la altul...Se apropia ora de baie, Andrei-tatal da sa iasa sa dea drumul la apa (la noi tre' sa curga vreo douaj' de minute ca sa se incalzeasca..caci vecinii nostri nu prea se spala...). Cand il vede ca pune mana pe clanta (ne inchisese si usa) "Mapooooi, tati mapooooi, daseaza!!"

Megem hi cupalam de la magasin Audi negruuu.
Cu ce, mami, sa cumparam Audi??!!
Cu bani! Ca cardul! 
N-avem, mami, bani pe card ..pentru un Audi...
Coatem de la bacomat!

2 comentarii:

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉