vineri, 30 august 2013

Cuvintim cuvinte noi

De fapt incearca sa spune toate cuvintele dupa ce le aude, mai putin ..propriul nume pe care refuza sa-l spuna! :)
Dar spune mai clar, asa ca adaug liste de mai..jos..cuvintele:
nani - isi si canta seara in patut, inainte sa adoarma
dana- e o fetita din parc..cred ca-i e simpatica tare caci ii da toate jucariile lui de buna voie si nu cere nimic la schimb!
piii- pipi
cas- acasa


Socializeaza din ce in ce mai mult, Daca vede un copil plangand (din cei pe care-i cunoaste) se duce sa-i impace. Le da ori vreo jucarie, ori sticla cu apa, ori o..sanda..le da ceva, sa-i imbuneze. Se duce si sa-i ia de mana pe cei pe care-i stie, dar si pe cei pe care nu-i stie- daca i se spune asta. Se joaca ( e cam mult spus) cu alti copii, chiar si apropiati lui ca varsta. Se da in spectacol, pe bune!, cand le vede pe Doamna Ani si pe doamnele cu care se plimba dansa prin parc. Adica arata ce bine merge el cu spatele (da, a descoperit asta si e lesinat de incantare ca o face!), isi arata baschetii cu Cars, striga, alearga, se invarte, intinde maini la pupat si trimite bezele... E un smecher, ce mai!!

Si, da!, se intampla cum intuiam ca se va intampla: de cand s-a micsorat ziua se trezeste mai tarziu dimineata. Adica 6- 6 si ceva a devenit 7.30-8, ba chiar 8.30 (azi dimineata). Nici peste noapte nu se mai trezeste decat rar.. E drept ca si culcarea are loc pe la 21.30- 22 maxim! E o scumpete, jur! :))

Si...ne apropiem vertiginos de 1 an si 9 luni. Vom sarbatori intr-un fel special ziua lui, dar despre asta va voi spune la momentul potrivit. :P

Un comentariu:


  1. Olá amiga,como vai?

    Tenho um filho morando no clube Concórdia de bucurest

    Matheus Cremonezzi, pode ir vê-lo?

    Depois pode me comunicar como ele está.

    Te agradeço desde já.

    igrejadaestrada.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉