marți, 5 martie 2013

Seara cu ghete noi, masini, Parcul Operei si Sotron.


De duminica seara avem o noua pereche de ghete. Este a patra pereche achizitionata din noiembrie(a treia a fost cadou de la Diana, astea ii mai vin, dar sunt mai groase dpdv captuseala si nu le mai purtam deocamdata)...caci se pare ca piciorul Juniroului vrea sa-l ajunga la marime pe al Seniorului... Cum s-ar spune traim pe picior mare...adica pe 23 (la cizme/ghete). Ghetele sunt bestiale, va spun!!, sigur o sa le vedeti la un moment dat si printr-o poza (caci simt ca voi adauga si poze, in curand). Piele cu piele intoarsa, un mustar-maroniu(ma rog, nu stiu sa definesc exact culoarea..) cu talpa super meseriasa..portocalie!!! Stiu ca nu va puteti imagina combinatia asta de culori, dar jur ca arata super bine!! Si...cand am luat ghetele, daca tot erau la reduceri niste pantofiori decupati...i-am luat si din aia...caci acusica vine primavara/vara! Anyway...sunt superbissimi...zau!! :)
Cu mucii continuam, dar ei nu ne opresc la iesit afara si la plimbat ghetele cele noi prin lume. (Slava Cerului sunt doar ei, adica altceva nu a aparut si speram sa nici nu apara...)
Asa ca...ieri, dupa job, cand a plecat bona am iesit noi doi cu tanarul pe-afara. Cum parcul era full de copii, care de care mai tusitori si mai muciosi, am evitat locul de joaca si am ajuns la Opera, in fata. L-am lasat pe Vladut dormind in carucior- cu mama lui langa el si noi am luat-o la picior... Ocazie cu care am descoperit ca este absolut "in love" de mers, de urcat scarile (inclusiv pe cele de la Opera le-a urcat de cateva ori) si..deloc in ultimul rand..de masini!!! 
Cum sunt multe parcate in fata Operei va pot spune ca a pipait/mangaiat/vorbit cu toate farurile, pozitiile/rotile/jentile de la tot ce insemna masina. Prima la care s-a dus tinta a fost un Audi negru super meserias, ceea ce m-a facut sa fiu mandra de gusturile lui, dar si sa-i reamintesc ca trebuie (momentan) sa se multumeasca si cu Matizutul nostru. A doua a fost un Cooper alb, apoi un Seat rosu...si lista ar putea sa continue, dar ar fi muuult prea lunga... Cert este ca, daca ieri ati observat un copil care sterge masinile de praf, in Parcul Operei, sa stiti ca el era Andrei al nostru! Sau daca, din intamplare, pe sosea ati vazut vreo masina cu dara de degete pe ea...atunci alea erau urmele lasate de copilul nostru!

Ce-a mai fost atractia serii pentru Andrei? Pai...aspersoarele, de care a tras maxim, de ma si gandeam ca daca e ceva prost instalat si iese..o sa facem o baie de mai mare frumustetea...
Apoi cosurile de gunoi, de care l-am tinut noi departe... Intrucatva niste castane cu care s-a jucat o vreme...niste frunze, tufisurile, cele doua gauri din trotuar, in care dorea sa-si bage piciorul (la propriu) ca sa vada ce adancime au...Din astea, lejere, de primavara:)
Apoi s-a distrat maxim cand l-am lasat sa mearga pe o bordura inalta si, la capatul ei l-am ajutat sa "zboare"...(si m-a facut sa-mi aduc aminte ca asa mergeam si eu cu ai mei, pe o straduta ce cobora spre faleza din Braila...Ce apucaturi asemanatoare au copiii, indiferent de vremurile/locurile in care se nasc!!)... S-a distrat foarte tare si cand Andrei Senior a sarit sotronul cu el in brate (ma intreb cam cat de tare s-a distrat coloana lui Andrei Senior cand facea el sariturile astea?? :) ...)...
Am fost absolut uimiti de stralucirea pe care o avea Andrei in toate pozele...  Si cand spun stralucire, ma refer la stralucire pe bune...adica o chestie care arata ca o oglinda fotografiata cu blitz:)....Si nu intelegeam de unde este...sau ce este... Apoi, la un moment dat, am inteles ca nu...nu era aura copilului (mutata la piciorul lui!) ceea ce vedeam noi ci doar linia fosforescenta de la pantalonii lui :)). Adicatelea daca-l uitam noaptea pe undeva il putem localiza dupa dunga lucitoare reflectorizanta...:)).

Per total o seara super reusita...dupa care a ajuns acasa cu o foame majora...A ras un iaurt cu cereale, o banana si a mai vrut...L-am mai pacalit cu un biscuite caci ma ingrijorasem ca haleste prea mult si mai avea putin pana la baita/bibi/somn... 

Sa aveti si voi cate seri reusite doriti, indiferent ce inseamna pentru voi reusite.... :)

Ah, v-am promis poze?? Iata vreo doua...



2 comentarii:

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉