luni, 13 martie 2017

Ajutati-ma sa ajut! ☺

Poate va amintiti ca tot intrebam -in diverse momente- unde sa donam ba haine,ba jucarii/carti.
Poate va amititi ca,pe la 3ani, Andrei a daruit motocicleta lui unui baietel care o putea folosi,caci A trecuse deja la faza trotineta. Moto era prea mica pt el.

Ei,bine,pt ca tot se apropie Pastele si pt ca iarasi am strans si haine si jucarii si diverse chestii de dat...as vrea sa merg cu el la un centru din asta cu copii ai nimanui...unde EL sa le poata da,dar si sa vada cati copii pe lumea asta sunt vai de ei...
As vrea sa isi faca o idee mai clara,vazandu-i, despre ceea ce ii tot spune maica-sa 😊 cand el pune placa aia cu "cumparam ceva si pt mine?" (NU pt ca ar avea nevoie ci pt ca ..asa..de principiu.😀 Din fericire nu insista si intrebarea asta e mai mult un tic verbal cd ajungem prin malluri...nu tine neaparat sa ii cumpar ceva..dar...orisicat😉)

Asadar...lume,lume..sariti cu idei..
Coment aici sau pe FB sau telefonic...cum vreti voi.

Haideti sa haidem, rogu-va.

Multam'!

Un comentariu:

  1. Ionela Călinescu22 aprilie 2017 la 18:46

    La Spitalul Marie Curie langa capela,in curte prin dreapta spitalului este centrul "voluntar în spital". Primesc jucării de plastic și lemn sigur, plușuri nu au voie de la sanepid. Din păcate nu mai am flyerul cu telefonul și programul, dar sigur nu sunt acolo în week-end. Unele ajung la spitalul Robanescu la copii cu probleme locomotorii.

    RăspundețiȘtergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉