luni, 26 decembrie 2016

Premiere

Pana anul acesta, Mosul venea noaptea, 24-25 decembrie, iar copilul isi gasea cadourile sub brad, dimineata, pe 25.
A fost diferit anul acesta, caci Craciunul este familie, iar familia lui Andrei suntem atat eu cat si tatal lui. Asa ca, pentru a fi  amândoi parintii de fata la deschiderea cadourilor, cadourile au ajuns sub brad pe 24 seara. Bradul impodobit de Andrei, cu mare entuziasm, vineri seara, pe 23.
A fost tare misto reactia lui, când am intrat in camera lui, in timp ce el se juca cu tatal lui si i-am spus pssst..am impresia ca am auzit niste pasi pe langa brad, Andrei, te pomenesti ca a venit Mosul si noi nu l-am prins când punea cadourile!!
A tasnit din camera si l-am auzit..wow, chiar a venit, chiar sunt cadouri sub brad, sa le deschideeeeem, sa le deschidem!! Dar nu indraznea sa le atinga..asa de emotionat era.
(fie vorba-ntre noi..ce misto e varsta asta la care mai crezi In mos Craciun..cand esti convins ca niste spiridusi au lucrat de mama focului la jucariile tale...si iti imaginezi cum vine mosul pe-o sanie din cer, direct la tine sub brad...:). Ce misto si ce pure sunt emotiile astea de copil..cat de frumoase si de nealterate sunt! Drag mi-e de ele!!! )





Desfacute unul dupa altul..dus toate primite de el in "viziuna lui".
Din fericire aseara/noapte a facut doar parcarile si un lego mediu. (In timp ce desfacea parcarea hot wheels: Spiridusii nu au facut-o fix pe cea pe care o vazusem eu, dar este minunata si asta..Cat de fericit sunt! Cat de tare mi-o doream!------------pai, mai, draga Andreiule, spirdusii aia (doi la numar)au cautat de le-au iesit ochii din cap acea parcare/garaj/ce-o fi ea...caci zici ca toti parintii de baietii s-au apucat sa cumpere numai hot wheels de craciunul asta, asa ca magazinele erau cam chele la zona hot wheels...)




La 6.49 am..in frumoasa dimineata de Craciun..o voce mica mi-a soptiti la ureche (da, ma scuzati, dar eu imi permiteam sa mai dorm) Mami, ard de nerabdare sa ne jucam Monopoly si sa facem niste tranzactii imobiliare rapide..:))
Hait, pe bune!! Sa facem niste...ceeee???:))
M-am intors pe partea cealalta si i-am zis ceva despre puzzleurile cu Troli sau cele cu Cars, despre cat au lucrat la ele spiridusii si cum s-ar bucura ei daca el le-ar face in dimineata asta:))...asa ca am mai castigat ceva timp. Cat sa imi bag o cafea maaaare si neaaaagra in vene si sa vad, in timp ce-o beau, cum se mijeste de ziua:)).


...
Pentru prima oara de cand stam aici, intr-una dintre zile, am mers si eu cu el in Tineretului (el a mai fost, dar nu cu mine)....desi banuiam, abia acum m-am prins cat de aproape suntem.. Parcul aproape pustiu ..dar mi-a placut sa stau eu cu gandurile mele in timpul in care A si un alt pusti au urmarit si au prins oameni invizibili...
..
Tot prima oara am ajuns la film in Sun Plaza. Va tb sa ma obisnuiesc cu locul, dat fiind faptul ca am impresia ca e cel mai aproape de noi.. Am o problema cu parcarea aia, azi a fost una dintre putinele dati cand mi-am gasit usor masina..altfel..sunt varza la capitolul orientare..sui daca scriu culoarea/zona/etc/.tot o caut ca nauca... Am vazut Trolls. Isi dorea de cand a auzit de premiera...am reusit sa-l vedem. I-a placut si lui, mi-a placut si mie..poate ca este cam prea mult roz si sclipici pt ochii mei..:))..altfel ok. Nu, nu mi se pare infricosator ..auzisem diverse..mama, vin aia si-i mananca..mda..asa e, dar mesajul filmului se vrea unul pozitiv..adica este unul pozitiv...
Pe mine m-a amuzat teribil o chestie in care m-am regasit..si cred ca eram singurul adult care se hlizea cu copii la un loc la asta
am avut asa senzatia ca este despre viata mea din ultimele luni:)))


Cum spuneam..simpatic filmul...Dupa el am sters-o de urgenta din Mall caci incespusera sa apara cam prea multi oameni si eu sunt inca in faza de ..nesociabilitate...AH, well, sper sa treaca...:))


..
S-a scremut sa ninga azi...n-a nins. Mi-a parut rau. Zapada este singurul lucru care-mi place din iarna. In prima zi. Poate si a doua. Pana ingheata. Oricum..n-a fost sa fie...















2 comentarii:

  1. Noi separăm Crăciunurile, anul trecut, de ex, a făcut la tatăl ei şi a avut cadouri primite de la Moş acolo şi apoi a venit acasă şi le-a găsit pe cele lăsate de Moş acasă la ea. Anul ăsta, din motive personale, a trebuit să mergem la bunica şi a venit Moşul aici dar i-a lăsat ceva şi la tatăl ei. Îmi place ideea de a se bucura de două ori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul acesta a fost o situatie mai..speciala. Sper ca, începând cu anul viitor, sa facem cam la fel cum spui tu. Sigur..daca si celalalt parinte isi doreste/asuma asta...:)

      Ștergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉