miercuri, 9 iulie 2014

in umbra anonimatului soricelul se pretinde leu

Scriu pentru Andrei, pentru ca vreau ca ...peste ani..sa stie ce fel era el, ce fel eram noi, ce facea/spunea/etc..

Scriu pentru mine..caci m-a amuzat intotdeauna joaca asta de-a scrisul..

Am avut blog pe wordpress, cu mult inainte de-a avea copil..era citit, era vizitat.. M-am mutat in casa noua, am schimbat si subiectele abordate, pentru ca viata mea toata s-a schimbat...Pe atunci urmaream statistici, eram inscrisa in topuri, blabla..Acum nu mai sunt, caci nu-mi mai pasa.

Nu scriu pentru vizualizari, nu scriu pentru a da lectii altora, nu scriu pentru ca stiu eu mai bine...
Nu scriu pe bani, desi nu m-ar deranja sa fac si asta candva..Cand o sa am timp si stare...DACA.

Iar aceste randuri le scriu pentru ca m-am trezit cu niste comentarii agresive la cateva dintre subiectele abordate de mine. De la anonimi, ca, deh, n-au curajul sa-si asume propriile identitati. Nu m-au deranjat, dar nici nu le-am lasat publice.

Cert e ca am un mesaj de transmis: NU MA ERIJEZ in profesor sau in formator de opinii. Acesta este un blog personal -opiniile mele sunt ale mele si nu-s cele mai bune, dar eu cred in ele!....daca vreun cititor are chef de discutii, cu opinii fie ele si diferite..e binevenit. Dar daca nu utilizeaza un limbaj decent si nu are un minim de bun simt..atunci sa nu-si mai piarda timpul cu commenturi caci NU vor fi publicate.

In mod particular, pentru prietena (caci simt femeia din spatele mesajului) anonima: fata mea, nu traiesc din blogging asa ca..mi se cam rupe de cate vizite am. Nu scriu pt vizitele cuiva pe blog, ma citesc majoritar prietenii/oamenii care il indragesc pe Andrei Mic. Traiesc din cu totul si cu totul alta munca decat scrisul. Cand oi scoate bani din asta, o sa te anunt ca sa ai de ce sa te oftici. Ah, si sa stii ca daca-mi pun mintea scriu intr-un mare fel. Dar NU asta e idea. Nu fac scriitura de carte aici, ci blogging de muiere-mama absolut banala-normala-obisnuita-saucumvreitusazici! So..hai, pa!

p.s.
DA, AM OPINII despre alaptat, educat copil, vorbit cu copilul, bone, gradinite, conferinte de parenting, cluburi de copii, etc-etc.. Asa cum am opinii despre carti, muzica, filme, masini, etc-etc.. Si ce???!!!??:))

5 comentarii:

  1. Mi se pare corect ca fiecare mama sa isi spuna parerea pe blog, doar de asta scriem. Si asta vor sa citeasca alte mame care ne urmaresc: experientele noastre si parerile personale.
    Pana la urma orice cititor are libertatea sa aleaga ce este mai bine pentru el, dar nu inteleg de ce ar trebui sa fie agresivi absolut fara motiv.
    Ma bucur ca ai scris postarea asta, sunt curioasa daca va reactiona "anonima" revoltata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...e si amuzant sa vezi ce curajosi devin oamenii cand se ascund sub caciula anonimatului... Nu m-ar mira sa fie chiar cineva cunoscut...:))
    Nu cred ca o sa mai revina, genul acesta de oameni n-au curaj pana la capat:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu despre ce este vorba, insa eu dupa mine ai un blog in care povestesti de ale tale si esti genul care si cand zice ceva, vorbeste despre opinia proprie si atat, nu da lectii, nu emite judecati de valoare... cui ii place revine, cu nu, nu, that's all. Zic eu ca nu are de ce sa revina daca doar cauta cearta, ca aici nu o va gasi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci, exact asta fac.. Mai mult, drept sa spun nu-s genul care sa spuna nici macar celei mai bune prietene ca eu detin adevarul absolut in materie de copchii..ba chiar intreb la greu pe latele (cu copii mai mari) despre tot felul :)
    N-a revenit...cred ca nici macar cata atentie I-am acordat n-a meritat:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Normal ca ai opinii, oricine are, si ce sa scrii pe blog decat opiniile tale (ca doar nu plagiezi blogul :))). Acuma ca am citit la tine mi-am setat si eu off la comentariile anonime. Daca nu ai curajul propriei opinii, la ce mai comentezi? Daca nu vreau sa imi fac opinia publica, o pastrez frumos pentru mine. Asa mi se pare cinstit.

    RăspundețiȘtergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉