miercuri, 7 mai 2014

Cam asa azi.

Sa nu va mire ca a disparut o postare de ieri. Am scos-o eu, nu-i niciun Triunghi al Bermudelor:)
Ideea este ca am fost in concediu, adica am stat cu una bucata baietel acasa. Pana am avut bona, asadar acum avem. Suntem la inceput, dar suntem multumiti.Pentru ca el este si pentru ca noi suntem. Si speram ca si ea este:)
Avem una bucata baietel cu dosar depus pentru inscrierea la gradi. De stat, in apropierea casei. Asteptam sa-l vedem pe lista de acceptati. Ideea e sa stea cateva ore, pentru socializare, acolo. Apoi, luat de bona la 12, venit acasa, continuat ce facem si acum. Mai sunt destule luni pana in septembrie, cine stie cum va fi copilul pana atunci... Din punctul meu de vedere singurul motiv pentru care e buna chestia asta numita gradi este ca e bine sa inceapa sa fie in contact cu copiii, sa socializeze, sa invete niste reguli pe care doar intrand in "sistem" la poate prinde. De ce nu ma omor dupa ideea de gradi si de ce varianta ideala mi se pare statul la program scurt? Primul motiv este ca eu cred ca tarie ca e important si sa consume alimentele pe care i le dam si acum (adica nu ce se da pe la gradinite, fie ele de stat sau private). Si inca un motiv pentru care nu-l vad ramanand (prea curand) dupa pranz acolo: ati vazut cum trebuie sa doarma astia mici? Paturile alea lipite, trezirea (volens-nolens) la ora 16 pt ca "trebuie sa facem alte lucruri, cum ar fi sa luam gustarea" imi arata/suna asa...ciudat..ca sa nu zic altfel! (mi se pare nenantural sa opresti somnul unui copil doar din ..lipsa de supraveghetor in plus..caci, de fapt, despre asta e vorba. Mi se pare nenatural si sa tai somnul cand copilul vrea sa doarma, pt ca te-ai programat sa-i dai sa manance. Pai daca lui ii e somn, tu-i dai hrana? Mda..Anyway....)

In rest...astept vara, visez la balerini (de fapt am trecut deja la ei) si la fustite de in si la putine haine de aruncat pe mine. Visez la seri cu miros de tei plimbate prin parcuri. Visez la ..oh,da!!, visez la VACANTA ...la mare, la liniste, la soare... Mda..stiu ca marea numai linistita nu va fi cu tzanc de 2 ani jumate alaturi, dar, nah, io pot sa visez, nu? :)). Si..Doamne..sper din tot sufletul anul asta sa NU mai guste apa, sa NU mai faca nicio enterodinaiaoribilasidenesuportatsipentruelsipentrumine!!!!

Si ascult ce-am gasit la Zu pe blog, ca tare mi-a placut. (asta ascult de dimineata, mi-a dat o super energie!) Multumesc Zu si Ada (indirect). Adica asta:

6 comentarii:

  1. Asadar, din aceasta minunata postare putem sa deducem ca tu scrii pe blog doar cand esti la munca ?

    ;)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta cu gradinita, ce analize a trebuit sa ii faci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie! :) Deocamdata niciunele, analizele se fac cand incepe, adica in toamna. Ele nu sunt valabile mai mult de cateva zile de la iesirea rezultatelor, de aceea atunci le solicita gradinita.

      Ștergere
  3. Da, da, eu m-am mirat ca a disparut postarea - m-am gandit ca nu mai stiu pe unde comentez, ce baba sunt :-)))

    RăspundețiȘtergere
  4. :))
    Acum am vazut si comentariul:))

    RăspundețiȘtergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉