miercuri, 23 aprilie 2014

Trei muschetari. Cei mai meseriasi!!!! :)




A inceput sa povesteasca Andreiul nostru drag. Adica..bine..dupa cum va amintiti..el povestea si pana acum, dar pana acum mai mult inventa ceea ce povestea, nu te puteai baza ca tot ceea ce spune el ca s-a intamplat in parc este real...De cele mai multe ori nu era. Acum povesteste. I-a povestit Dianei cum a fost la zoo, ce-a mai facut in weekendul acesta prelungit..iar Diana a zis ca, desi nu l-a vazut doar 3 zile, dupa aceste 3 zile (petrecute full cu tati si mami) l-a gasit schimbat.  Parca mai deschis, mai intelegator, mai ..mare?!

Sigur ca ma bucur cand imi dau seama ca el creste. Pe de alta parte, aseara, cand imi statea in brate cu laptele, inainte de adormire...am avut asa un fel de revelatie care m-a plesnit direct in cap: offff, o sa vina o vreme in care n-o sa ne mai giugulim asa, n-o sa-mi mai stea in brate asa... Deja sunt momente in care, daca n-are el chef, imi impinge mana cand il mangai...:(( ... (prima oara cand a facut asta a fost soc pentru mine; m-am simtit izgonita din Rai...:(....) 
Da, stiu, creste...e bine..e normal..si mai stiu si ca voi face tot ce pot sa-l incurajez sa nu fie prins de fusta mea (mai ales ca-i baiat!) si da, ma mandresc cand vad ca are deja independenta in unele situatii...dar...tot mi se strange un pic sufletul si mi se face (deja???!!!???) dor de vremea in care il pupam si-l mangaiam cand aveam chef, fara opozitie:))

Are ..tabieturi. Zau! Cand nu mai vrea sa vada ce urmarea la tv ne da comanda "inchide teleizorul". Nu iese din camera daca nu a fost inchis. Daca intra in camera si e geamul deschis "inchide geamul"...daca iesim din casa inchide toate usile de la camere, verifica sa fie oprite si tvurile, sa stingem luminile -daca e seara-... :). In curand cred ca va verifica si apa si gazele la plecare, ca sa ne luam noi de-o grija cu astea:)))
Intr-o zi l-au deranjat propriile haine asezate pe scaunasul lui. L-a pus pe Andrei sa le mute de-acolo..ca doar ala-i scaunul pe care sta EL, nu hainele lui...Nu?!:). Citim seara, inainte de culcare, dupa care vrea sa se asigure ca e la locul ei cartea citita (adica fie in raft langa celelalte, fie pe noptiera-langa pat). Plusurile cu care doarme trebuie neaparat sa fie bine invelite (a se citi ca tb sa nu li se vada nici varful nasului...desi i-am zis ca ele vor sa respire, asadar le-ar prinde bine sa ramana cu capul afara...). Avem baloane. Multe, Daca vrei sa-l oftici ..le asezi pe pat. Nunununu....si tipa si le da jos, si se oftica pe bune. De ce? Nu avem idee, dar ne este clar ca baloanele NU au ce cauta acolo!!! :) Daca ii desenezi ceva si-ti spune sa ii faci cu albatsru, iar tu..din eroare ai luat rosu..nunununu...abastruuuu...si-ti si da creta/culoarea potrivita.  Sosetele tb sa nu fie lasate sau sucite, daca i se lasa trage de ele sau vine la tine sa ii tragi calcaiul la locul lui (daca el nu reuseste singur). Daca i se ridica pantalonii si ramane piele intre soseta si pantaloni, nu-i place, trage de pantaloni pana-si acopera piciorul ramas descoperit (sa vedeti ce fel este seara, inainte sa adoarma, cand pantalonii de pijama ii ajung pana la genunchi in timp ce se tot foieste..va imaginati cam de cate ori isi trage sau ma pune sa-i trag pantalonii la locul lor??!!!). Sa va spun ca si pe Andrei il pune sa isi incheie nasturii de la camasa, daca sunt 2-3 descheiati ... sau ca m-am trezit ca-mi tragea bluza la loc, cand ma aplecasem si-mi ramasese spatele gol??!!!???  Ah, si sa adaug ca, duminica am luat un pliant cu o reducere la o masina...am aruncat un ochi rapid si mai din avion pe el si mi s-a parut ca-i MiniCooper...i-am dat copilului pliantul si i-am zis "Uite, mami, MiniCooper"...si aud din scaunul de masina "Andei a chezut ca-i Fiat!! Nu e MiniCooper, e Fiaaaatt!!" ..am luat pliantul, da, era Fiat!!!...
Well..aveti acum un tablou aproape complet...
Cine-a zis ca Sagetatorii nu pot fi..ordonati?? Sau..fixisti??!!??? :P

Se distreaza maxim si rade in hohote de unul singur la desene despre care tind sa cred ca-s de copii mai mari... Mai nou si la Shaun The Sheep 
Daca nu stiti cum sunt, vedeti mai jos...



Si..inca una, pe care tin neaparat s-o spun pentru ca nu este prima oara cand am vazut ce bine simte el unele lucruri... Mai stiti povestea cu mama-copilul dintr-o postare anterioara? Va vine sa credeti ca daca persoanele respective trec pe langa noi LE IGNORA?? El care o baga in seama maxim pe mamica respectiva, o ignora. L-am vazut ieri  pe el cum i-a zarit..efectiv cu coada ochiului, ca un adult, apoi...si-a vazut de papadiile in care suflam impreuna cu Crina:). Inainte cum vedea tricicleta aia..cum se ducea sa apese pe butoane. SI NU I-AM SPUS noi nimic!! Simte copilul! Bravo, Pisoi! Suntem mandrii de tine, zau!!

2 comentarii:

  1. Shaun The Sheep, si Iulia e fana. Sincer, Iulia nici acum nu imi povesteste nimic, eu inca o mai trag de limba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul e ca e chiar haios tare desenul asta!
      Pai si Andrei povesteste doar daca e INSISTENT intrebat :)..

      Ștergere

eu. eu. eu.

Ma puteti citi si pe blogul nou, mai exact aici . Nimic schimbat, doar inca o casa. Deh, imi place sa am mai multe 😊😉